Kanske "hitta" dig själv.........

Kurs i självutveckling!!

Vill du utmana dig själv? Kanske komma vidare i livet, komma ur Ekorrhjulet eller bara lära känna dig själv lite bättre!

Vi lever ofta i våra gamla mönster där vi inte hinner med oss själva! Att stanna upp en dag och se vad som gömmer sig i våra skrymslen av vårt inre kan ibland vara mycket värt för att kunna komma dit vi vill eller önskar!

Våran uppväxt och fortsatta liv kan ge oss många utmaningar som sätter sina spår!

Det lilla barnet som ej kan sätta ord på upplevelser eller känslor.

Det större barnet som kanske upplever eller känner något som den inte får en riktig förklaring till. Kanske bara en bagatell i den vuxna världen men ett trauma i barnets värld.

Tonåringen som är det mest sårbara och identitets sökande "barnet" där mycket upplevs och kanske inte heller förstås, ofta i många utsatta och prövande miljöer. Kanske inte heller får svar på sina upplevelser!

När vi då sen är eller ska vara vuxna och stå på egna ben så utsätts vi för än större utmaningar ibland. Har vi då inte fått hjälp med att sortera i våra känslor, kanske inte fått den uppmärksamhet vi så väl behövt eller överhuvudtaget fått svar på de "minnen" vi bär med på i våra kroppar, då kan det bli svårt att möta livet eller till och med veta vem man är!!


Allt detta är inte något man pratar med alla om men något som turligt nog börjar att komma fram mer och mer. Många kurser och självutvecklande utmaningar har äntligen blivit mer och mer vanliga!!

Mitt liv och mina skrynkliga vrår har gett mig många törnar och nyttiga läxor som jag idag känner att, visst det går att komma vidare.  Detta är något som jag brinner för idag, något som jag känner att jag vill kunna delge och stötta andra i att "Hitta sin inre skrynkliga vrå" och börja att räta ut allt känslor, tankar och ovetskap om varför "jag" funkar si eller så i vissa omständigheter eller miljöer!

Kanske ett Ekorrhjul där allt upprepas och "jag" bara hänger med, ständigt frustrerad eller besviken på mig själv gång efter annan!

Det går att finna en väg in i sitt inre och ut ur sin invanda värld!

Vågar du prova?!

 
Titta under kurser så kanske du finner någon där du kan utmana just det du vill eller behöver!
 

Släpp taget om det gamla!