Chakrabalansering med eller utan Aroma oljor

Det är många som idag undrar över vad som händer, vad vi känner och varför vi upplever så många olika saker just i dessa tider.
Man kan känna sig uppgiven ,ledsen, ensam, så otroligt närvarande i så mycket både vad gäller sig själv och andra.
Man kanske inte alltid kan sätta ord på eller vet varför man mår eller upplever saker på ett kanske ibland nytt och annorlunda sätt.
Kanske att livets skola pockar på och man undrar ..-Varför just nu? Minnen från förr eller underliggande upplevelser, känslor från tidigare gör sig påminda.

Vi lever i den tid här och nu där vår Jord genomgår många stora förändringar, energihöjningar, oroligheter, naturkatastrofer mm mm.
Kan vi göra något för att "skydda" oss har jag fått som frågor det sista av så många!

Att lära sig ett enkelt sätt där man kan balansera sina chakran är en av några tekniker som fungerar och ligger i tiden.
Efter önskan av flera så har jag bokat in en dag där ni ges möjlighet till att få prova meditationer för balansering av chakran, få hjälp med att kolla av era chakran för att hitta känslan i chakran i obalans kontra i balans.
Ni kommer att få öva på varandra för att lära er hur ni kan använda denna teknik för att kunna hjälpa andra i er närhet!
Chakrabalansering kan göras på många olika sätt och jag kommer att visa er några olika varianter. Med stenar och kristaller, även utan och som sista teknik en med aromaoljor!