Kurser Våren 2017!

Chakrabalanseringskurs!

Det är många som idag undrar över vad som händer, vad vi känner och varför vi upplever så många olika saker just i dessa tider.
Man kan känna sig uppgiven ,ledsen, ensam, så otroligt närvarande i så mycket både vad gäller sig själv och andra.
Man kanske inte alltid kan sätta ord på eller vet varför man mår eller upplever saker på ett kanske ibland nytt och annorlunda sätt.
Kanske att livets skola pockar på och man undrar ..-Varför just nu? Minnen från förr eller underliggande upplevelser, känslor från tidigare gör sig påminda.

Vi lever i den tid här och nu där vår Jord genomgår många stora förändringar, energihöjningar, oroligheter, naturkatastrofer mm mm.
Kan vi göra något för att "skydda" oss har jag fått som frågor det sista av så många!

Att lära sig ett enkelt sätt där man kan balansera sina chakran är en av några tekniker som fungerar och ligger i tiden.
Efter önskan av flera så har jag bokat in en dag där ni ges möjlighet till att få prova meditationer för balansering av chakran, få hjälp med att kolla av era chakran för att hitta känslan i chakran i obalans kontra i balans.
Ni kommer att få öva på varandra för att lära er hur ni kan använda denna teknik för att kunna hjälpa andra i er närhet!
Chakrabalansering kan göras på många olika sätt och jag kommer att visa er några olika varianter. Med stenar och kristaller, även utan och som sista teknik en med eteriskaoljor!

Kursen kostar 400:- och fika ingår!

Varmt Välkomna till en inspirerande och lärorik dag!


Anmälan görs till: energiochbalans@gmail.com.
Kursdatum:  Anordnas vid önskan..
Kvällstid:  Intuitionskurs

Lär dig lita till din Intuition!

Du ges här möjligheten till att få öva upp din intuition med olika övningar och verktyg.
Bara att möta likasinnade kan vara ett led i din utveckling, att bli bekräftad av andra som du ej känner är oftast den största utmaningen och den som ger mest aha upplevelser i din inre trygghets utveckling.
Vi kommer att under dagen prova på hur energier känns, både våra egna och andras, hur vi dagligen påverkas utav andras energier och vad vi själva kan göra för att rensa oss eller ibland även skydda oss från andras mående och även mot energitjuvar!
Vi provar även att se vår aura, länka med oss i gruppen, länka med andra från andra sidan, psykometri, meditation, att läsa i kort mm mm.

Dagen brukar bjuda på mycket nytt, många nya insikter om sig själv, en inre trygghet kan även ta form samt att dagen brukar bestå av mycket skratt och värme från många härliga och nya vänner, äntligen kan du få en stund där du "vågar" prata om sådant som du själv tror på, kanske inte något man gör med alla och där man då omedvetet stoppar sin egna möjlighet till att få kontakt med sin Intuition helt fullt ut!

Vi startar dagen med en liten "frukost", en liten stund att varva ner på där vi även kan hinna att få ett ansikte på alla deltagare.

All fika ingår men lunch tar man själv med sig!
Priset för denna heldag är 600:-.

Varmt välkommen till att vara med på en mycket utvecklande dag!
Anmälan görs till: energiochbalans@gmail.com.
Kursdatum steg 1:  Söndag 12/3  kl 10.00 - 16.00
 

Kurs i EFT!

EFT!

Nu är det många som vill veta mer om Eft/ Emotional Freedom Techniques, även kallat Tapping så jag har bokat in en kväll där du som vill veta mer och även få lära lite om denna metod har möjlighet att komma!
Jag kommer att prata lite om bakgrunden, visa hur det går till och vilka punkter man knackar på. Jag kommer att skriva ute en schematisk bild över punkterna till er och även göra ett litet sammandrag över fakta och annat som kan vara bra att ha för att maila över! Ni får även möjlighet att själva prova på denna enkla metod för att sen gå hem för att fortsätta och jobba med er själva och kanske även prova på de hemma som vill!
Det kommer som vanligt att finnas fika till självkostnads pris för den som vill!

Kostnad för kvällens kurs är 300:-!
Varmt Välkomna!!
Anmälan görs till: energiochbalans@gmail.com.
Kursdatum:  18.00 - 21.30
Denna kurs bokas in efter önskemål!

En kväll i Tidigarelivs tecken!

Tidigare liv!
Vill du vara med oss under en kväll som går i tidigarelivs tecken?
Vi kommer att meditera, delta i en gemensam regression, att jobba 2 och 2 och se vad vi kan få fram genom olika övningar där vi kommer att ha möjlighet att se olika skepnader, ansikten mm på oss själva och hos andra!
Det kan bli mycket spännande överraskningar och mycket skratt så är du intresserad av att få "veta" lite mer om dig själv så är du varmt välkommen!
Vi startar dagen kl 18.00 och slutar ca kl 21.30, fika ingår och kostnaden för kvällen är 300:-!
Varmt välkomna!Anmälan görs till: energiochbalans@gmail.com.
Kursdatum: 9/3  kl 18.00 - 21.30.

Healing och Energikurs!

Healing och Energi!

Varmt Välkommen till en dag där du får lära känna hur vi påverkas av energier, hur du med hjälp av enkla verktyg lär dig att hantera Energi tjuvar eller annat! Du får även prova Healing, både att ge och därigenom bli bekräftad på vad andra upplever och en stund där du får healing och kanske får olika upplevelser genom det. Vi kommer även att gå igenom olika tekniker som man kan använda vid healing, vad som ev är "din grej". Vi kommer även att ha en stund med Meditation mm!

Vi håller på från kl 10.00 – 14.00, fika ingår men Lunch medtages!

Pris á 400:-!

Varmt välkomna till en dag som ger så mycket!!Anmälan görs till: energiochbalans@gmail.com.
Kursdatum:  Söndag 18/2  kl 10.00 - 14.00.

Meditation, Mindfulness och avslappning!

 

Må Bra Dag!

Under den mörkare delen av året så har vi möjlighet till att ladda våra kroppar lite extra inför den ljusnande tid som snart kommer! Att börja fylla våra sinnen i vår egen takt kan göra att vi står emot all yttre påverkan som krav, stress eller något annat som tar vår energi.

Under dagen kommer vi att få prova olika sätt att finna avslappning, olika meditationstekniker, mindfulness mm.

Vill du vara med på en dag som går i lugnets tecken så är du varmt välkommen!

Vi startar dagen kl 10.00 och avslutar vid 15.00!
Fika ingår men medtag gärna lite lunch!
Kostnad 500:-/person.


Anmälan görs till: energiochbalans@gmail.com
Kursdatum:    Under planering!

Gör dig av med dina blockeringar!

Känner du som så många andra att du står på samma ställe i livet, att du inte kommer vidare?
Du vill kanske förändra något i ditt liv men kanske inte vet vad eller varför du känner eller reagerar som du gör i vissa situationer...
Våra ryggsäckar ser så olika ut och sätter sina avtryck i vårt cellminne. Kroppen minns det som vår hjärna kanske ej kommer ihåg eller rent av har förträngt.
I bland bär vi med oss saker ifrån tidigare liv som vi inte kommer åt, inte vet något om, men som ändå är hämmande för oss i vår vidare utveckling!

Under 2 halvdagar kommer vi att jobba med i att försöka lösa upp några av våra knutar, kanske minnas eller bara släppa på hindrande upplevelser, känslor, invanda reaktioner mm utan för den skull veta vad det var vi släppte!

Vi kommer att göra djupa meditationer, mantra meditationer, andra självstärkande övningar och mycket annat som våra guider utmanar oss i. Vi kommer att ha lite att arbeta med de veckor vi ej ses, göra observationer, meditera hemma både mantra och vanliga, lite läxor alltså från våra vänner!

Vill du vara med oss under några spännande veckor så och se om du kan lösa din "ryggsäck" som skaver så hör av dig med en anmälan!

(Vi kommer att börja söndag kl 10.00 - 15.00 och nästa datum är  , samma tid, dessa 2 tillfällen kommer totalt att kosta 1000:-/person och fika finns som vanligt på plats men lite lunch medtages!) Under planering.....!

Hoppas att vi syns! Varmt Välkomna!

Du anmäler dig genom att sända mig ett mail till: energiochbalans@gmail.com